Back to the top

CONFIRMACIONS

KIDS FROM MARS

Kids from Mars neix a Blanes a principis de l’estiu de 2018. Oskar i Roger, de 15 i 16 anys d’edat respectivament, es van conèixer en una escola de música 3 anys abans i van començar a tocar junts a l’instant. Algunes bandes fallides després, van decidir emprendre camí ells dos sols, començant Kids from Mars, després d’una nit de festa a la platja observant el planeta Mart perfectament brillant i vermell al cel.

D’aquest estiu va sortir el seu primer single de títol “August” que va veure la llum a l’octubre de 2018 i va ser una bomba a internet. Milers de reproduccions a Youtube i en Spotify i una legió de fans molt joves i experts en xarxes així ho confirmen. Clubs de fans, muntatges de fotos seves per la xarxa, dibuixos, un gran nombre de comentaris i likes a cada publicació… Tot això fa que Kids from Mars sigui un grup emergent amb molt potencial ara mateix al nostre país. Lluny del que un pot pensar, Kids from Mars es decanta per un estil indie-pop-electrònic elegant i enèrgic i molt madur per al que un espera de nois de 15 anys.

BIGOTT

Originalitat i qualitat són una constant al llarg de tota la seva discografia; es tracta d’un personatge difícil de classificar, tant en la seva música com (encara més) en la seva persona. Poc amic dels convencionalismes i apassionat. Els seus directes són experiències úniques, una exaltació del gaudi de fer el que a un li agrada, energia contagiosa entre Bigott i el públic.
Acompanyat per la seva excepcional banda: Cristian Barros (teclats i guitarra), Clara Carnicer (cors i baix) i Juan Gracia (bateria), el conjunt demostra gran professionalitat musical al servei de l’espectacle espontani i màgic que Bigott crea sobre qualsevol escenari al qual es puja.
Bigott ha participat amb els seus directes en un bon nombre de festivals internacionals de gran prestigi com són: SXSW-Texas, USA, CMW-Toronto, Canadà, ROCK A parc- Bogotà, Equador, EUROPA VOX- Clermont Ferrand, France, LI PRINTEMPS DE BOURGES, Bourges, França, OPTIMUS PRIMAVERA Sound- Lisbon, Portugal, INDIGENES- Nantes, France, Antigel Ginebra, Suïssa; així com en gairebé la totalitat dels festivals espanyols com FIB (Benicàssim), PRIMAVERA SOUND (Barcelona), SOS Festival (Múrcia), WOMAD (Càceres), Sonorama (Aranda de Duero), ARENAL (Castelló), MAD COOL (Madrid) VIDA FESTIVAL (Barcelona)…
També ha estat convidat per tocar les seves cançons en directe en prestigioses emissores de ràdio com són Radio Nova a París i Radio 3 a Madrid, en aquesta última a més ha gravat per a la televisió dins el programa “Los conciertos de Radio 3” els seus 5 últims discos en concert, per a la seva difusió el “la 2” de TVE.

XIULA

És una experiència única d’animació musical. Fan cançons pròpies i per encàrrec, creen espectacles i, en general, s’emboliquen en “festorros” que animen a tota mena de públic. I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen continguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats amb el món de l’educació i a les necessitats i conflictes de les persones i la nostra societat.

Ah! I no paren quiets: també han fet i faran llibres, ombres xineses, festivals, actes festius, disseny d’espais educatius i festius … Actualment formen la banda: Jan Garrido -Músic, educador social i ànima del grup-, Rikki Arjuna – músic i educador social-, Adrià Heredia -Músic de professió implicat en un munt de bandes- i Marc Soto -Músic i membre del grup La Sra. Tomasa-.

Des de petits, tots han estat en el món de la música i l’oci, tocant en grups, fent espectacles d’animació i clown, teatre, pel·lícules i treballant com a educadors. Actualment encara estan lligats amb altres projectes musicals: Ácido Folklórico, Rocamadour i La Sra. Tomasa.