Back to the top

Circ

CONTES SOBRE L ‘AIGUA I SOBRE LA TERRA. IOGA EN FAMILIA AMB MARIA PENA

El ioga és una activitat apta per a totes les edats ja que crea una energia molt especial pel vincle afectiu que s’estableix entre pares i fills jugant junts. A través del joc, i tenint com a protagonista el nen, i fent partícips als pares, mitjançant cançons i moviments s’aniran practicant diverses postures de ioga. És important que els nens sentin el contacte físic amb l’adult, les mirades, comentaris positius, respiracions, rialles … i anar introduint les asanes de ioga dins de jocs i cançons. No hi ha moltes activitats que permeten que pares i fills passen molt de temps junts, de manera que aquesta activitat és ideal. Maria Pena Giménez compta amb més de 15 anys d’experiència professional impartint classes de ioga, pilates, hipopressius, ioga aeri, aquagym i estiraments, entre altres disciplines.

DESCOBRINT L’ IMAGINARI AMB JUANA VARELA

Descobrint l’imaginari és un taller de dansa per a nens on el joc, la comunicació, el moviment i la creativitat es fonen per explorar nous camins entre la dansa i el teatre. Jugar amb el cos, crear, imaginar, moure’ns, ballar. Pedagoga, ballarina, coreògrafa i mare, Juana Varela es va llicenciar en dansa i coreografia de la dansa contemporània i imparteix tallers de dansa amb nens i adults des de 2008. Aquesta disciplina és per a ella una eina de socialització i d’expressió artística.

DANSES DEL MÓN AMB ENTORNOS CONSCIENTES Y SALUDABLES

Gaudir la música mitjançant el moviment, gaudir el moviment a través de la música. Balls d’animació i danses grupals per a tots els públics. Els amics d’Entornos Conscientes y Saludables realitzaran diferents propostes per ballar en família, amb balls de rotllana i grupals. Obert a tot tipus de públic. Si són molt petits és recomanable anar acompanyades d’una persona adulta. Al ritme de repertoris de diferents músiques tradicionals europees, d’est a oest i de nord a sud, compartiran melodies i danses de pobles, països i diverses cultures.

ALGUNA COSA  COM CIRC DE COCO Y MACHETE (CLOWNS)

La companyia Coco Y Machete es va fundar l’any 2015 amb Juan Raban (Coco) d’Argentina i Theresa Raban (Matxet) d’Alemanya, que van emprendre junts el camí del clown, després d’haver treballat com malabaristes. Han viatjant per Bolívia, Perú, Espanya, França i Tailàndia … portant amb si molta alegria i amor per compartir amb el seu públic (que sovint ve de situacions desfavorides). Amb humor, picardia i una mica d’ironia Coco i Machete prenen els carrers i llocs públics com a espai escènic.

MOVIMENT ÉS MEDICINA AMB REMUS FITNESS

El moviment, l’exercici físic i la nutrició són pilars importants per mantenir o recuperar el complet moviment del cos, reduir qualsevol tipus de lesió o dolor múscular esquelètic i prevenir malalties relacionades amb el sedentarisme com l’obesitat i la diabetis. Remus Fitness és un centre d’entrenament personalitzat i nutrició té com a finalitat proporcionar als seus clients un camí divertit per assolir els seus objectius de salut i benestar. Ensenyen a les persones a moure’s bé, el que les manté lliures de lesions i motivades per millorar increïblement el seu estat de forma i la seva qualitat de vida.

DISFRUTANT EN FAMÍLIA DEL CAMÍ A L’ EQUILIBRI AMB E DE EQUILIBRIO DE PILAR ALEIXANDRE PILATES

Practiquem jugant. Despertem l’escolta. Reconeixem el nostre cos, el nostre moviment. Compartim aprenentatge des del roll de mestre i alumne. Prenem el control  de la nostra ment o la deixem volar. Tot en la seva justa mesura, tot en E d’Equilibri. El Método E de Equilibrio es nodreix de diverses disciplines. Traient l’essència de cadascuna d’elles, aconsegueixen la recepta d’un meravellós còctel de benestar en estat pur. Unes gotetes de Ioga ens ensenyen concentració i flexibilitat. Una miqueta de Pilates aporta coneixement del propi cos i el seu moviment. Afegim un grapadet d’estiraments per oxigenar els nostres músculs. Un bon grapat de dinàmiques d’expressió corporal per reconèixer i compartir el “sentir”. Tot empolvorat d’elements sonors que ens condueixen des d’un estat de profunda relaxació, a la més trepidant “bogeria activa”. Pilar Aleixandre Chiva és terapeuta complementària, instructora de pilates, ioga, estiraments i altres disciplines. Després de més de 10 anys treballant en activitats dirigides i teràpies complementàries, arriba la necessitat de realitzar un treball holístic amb l’individu. Sempre en escolta de les necessitats del pacient / alumne, uneix coneixements d’aplicació del so a l’expressió corporal i mètodes ja arrelats com el ioga, el pilates, la meditació o la teràpia manual en llitera. Així sorgeix el Método E de Equilibrio.