L’esdeveniment ha aconseguit fidelitzar al públic familiar.
La filosofia Formigues va sumant fans i cada edició augmenta el seu públic, que no vol fallar a la cita. Tant és així que la venda anticipada dels abonaments s’ha disparat i s’ha sobrepassat la xifra dels 500 abonaments venuts, quan encara falten dos mesos per a la seva celebració.
Els organitzadors de Formigues estan molt satisfets amb l’acceptació que el festival té entre les famílies i la seva fidelització, ja que “quan es tracta de xiquets la previsió resulta, si més no, difícil”, matisen. “Les primeres edicions de Formigues eren un no viure. Tot just hi havia un 2% de venda anticipada i fins al mateix dia que s’obrien les portes no sabies què anava a passar “, recorden angoixats.
Edició rere edició el públic ha valorat positivament els continguts de festival i cada vegada més la venda anticipada augmenta i s’avança en el calendari. Mentre que en 2016 els abonaments es van començar a vendre el 4 d’abril, els tiquets anticipats del Vè Formigues van sortir a la venda durant el passat període nadalenc, amb preus molt econòmics. Des de llavors, les peticions han anat superant les xifres estimades i, en contacte amb hotels i càmpings de la localitat, aquests destaquen les reserves de pernoctacions de famílies que acudeixen a la cita. La qual cosa preveu unes bones expectatives de cara a la celebració del festival, els dies 13 i 14 de maig.

Noticias