Back to the top

CONSELLS

Preneu nota d’alguns consells “formigables” per gaudir del festival.

Com ja sabeu el nostre espai és un terreny salvatge així que trieu per a l’ocasió un outfit amb el que us trobeu a gust i que no us importe que puga tornar a casa “perjudicat”. El calçat molt recomanat que sigui tancat per poder recórrer el recinte sense que ens afecten les irregularitats del sòl.

QUÈ PORTAR A LA MOTXILLA?
  • Barret / Capell i ulleres de sol sobretot per protegir als xiquets del fantàstic sol de maig.
  • Crema solar i antimosquits (eviteu també vestir-amb colors groguencs, verdosos, ja que atrauen els insectes i més en plena època primaveral)
  • Tovallola o estoreta per poder estirar-nos sobre la gespa.
PER L’ENTRADA:

Recordeu imprimir / descarregar les entrades en els vostres dispositius mòbils per accedir més ràpidament al recinte.

Per agilitzar l’entrada, podreu acreditar-vos i comprar entrades el divendres a la vesprada i les hores prèvies a l’obertura de portes.

PER MENJAR:

Dins el recinte disposareu d’una àmplia varietat de menjar i beguda, però si ho preferiu, també podreu sortir a menjar fora …

FORMIGUES PERDUDES:

A l’entrada sempre vos recordem que anoteu un telèfon de contacte a les polseres dels vostres fills per poder avisar-vos, però a més és important que a l’arribada al festival ubiqueu del punt de Formigues perdudes per saber on acudir, si es dóna el cas. No obstant, en el cas que perdeu de vista a algun cadell, mantingueu la calma ja que estan en un recinte segur i el més probable és que estarà feliçment jugant. Podeu adreçar-vos al punt d’informació per donar avís i localitzar ràpidament al xiquet.

Zona groupie: Si heu vingut al festival seguint al/s vostre/s ídol/s, podreu tenir l’ocasió que vos dediquin algun exemplar (musical, text) a la zona groupie. És problable, d’altra banda, que descobriu o vos quedeu fascinats amb alguna banda que sone en directe al festival: En aquest cas, també tindreu l’oportunitat de comprar el cd i emportar-vos-el signat.

OBJECTES PERDUTS:

En la mateixa taquilla d’entrada podreu lliurar els objectes aliens que trobeu i recuperar els propis que hagueu perdut. En aquest sentit, la col·laboració de tots és molt important perquè les pèrdues siguen les mínimes.

Eviteu portar objectes de valor.

ASSISTÈNCIA MÈDICA:

Al recinte disposem d’un punt d’assistència sanitària. Localitzeu-lo i no dubteu a acudir amb els xiquets, o vosaltres mateixos, si alguna cosa no va bé.

Utilitzeu correctament els contenidors de recollida selectiva de residus.

DEIXEU L’ESTRÈS A CASA, respireu, relaxeu-vos i que el XIQUET que porteu dins isca a DIVERTIR-SE, JUGAR, BALLAR, CÓRRER, RIURE …

I SOBRE TOT, RESPECTEU. SI VOSALTRES HO FEU, ELLS TAMBÉ HO FARAN !!!!

© 2018 Cocinaremociones Marketing Projects